Resepti

Ruiseväs

Jaana Kankaanpää
Ruisevään voi ottaa mukaan harrastuksiin ja syödä välipalana valmiin kaakaon ja maitopikarin kanssa.

Ruiseväs

1 kplAinekset
  • ruisleipänen
  • levitettä
  • 2 isoa juustoviipaletta
  • jauhelihapihvi
  • 1 rkl sipulilla maustettua ranskankermaa
  • 3–4 paprikarengasta
  • 1 iso salaatinlehti
Valmistusohje

Voitele ruisleipäsen alapuoli. Nosta päälle juustoviipaleet ja jauhelihapihvi. Voit lämmittää pihvin pannulla tai mikrossa, jos syöt leivän heti. Lusikoi pihvin pinnalle ranskankermaa. Laita päälle paprikarenkaat sekä salaatti ja nosta kansipuoli päälle. Nauti kaakaon tai maidon kera.

Arvioi resepti:
Katso myös nämä reseptit