Resepti

Kuumat sienileivät

Jaana Kankaanpää
Sienimuhennosleivät kuumennetaan, kunnes juusto sulaa niiden päällä.

Kuumat sienileivät

8 annostaAinekset
  • 8 ruisleipästä
  • 1 l (400 g) tuoreita suppilovahveroita tai rasia herkkusieniä
  • 1 rkl voita
  • 1 prk (200 g) kolmen pippurin tuorejuustoa
  • ripaus suolaa
  • 2 rkl hienonnettua persiljaa
  • 1 pussi (150 g) pitsaraastetta
Valmistusohje

Puhdista sienet ja hienonna. Kuumenna sieniä paistinpannulla, kunnes niistä on haihtunut ylimääräinen neste. Lisää voi ja paista sienet. Lisää tuorejuusto ja mausta suolalla ja persiljalla.

Levitä sieniseos ruisleipästen päälle. Ripottele juustoraastetta leiville ja kuumenna 250 asteessa noin 5 minuuttia.

Arvioi resepti:
Katso myös nämä reseptit