Piimäkakku (munaton, laktoositon, gluteeniton)
Jälkiruoka, Makea leivonnainen, Viljatuotteet, Maitotuotteet, Arjen suosikit, Joulu, Kodin juhlat
Jaana Kankaanpää
Kookoshiutaleet antavat piimäkakulle uutta ilmettä ja makua.
Piimäkakku (munaton, laktoositon, gluteeniton)
25 palaaAinekset- 5 dl gluteenitonta jauhoseosta
- 1 dl kookoshiutaleita
- 2 dl sokeria
- 1 tl kanelia
- 1/2 tl inkivääriä
- 1 tl kardemummaa
- 2 tl soodaa
- 200 g laktoositonta voita sulatettuna
- 1 dl sokeroitua omenasosetta
- 2 dl laktoositonta piimää
Vuokaan- laktoositonta voita
- kookoshiutaleita
ValmistusohjeSekoita kulhossa kaikki ainekset keskenään. Kaada taikina hyvin voideltuun ja kookoshiutaleilla ripoteltuun 1,8 litran kakkuvuokaan.
Paista 175 asteessa 50–60 minuuttia. Peitä tarvittaessa leivinpaperilla paiston loppuvaiheessa.
VinkkiVoit vaihtaa omenasoseen tuoreista luumuista tehtyyn soseeseen.
Sekoita kulhossa kaikki ainekset keskenään. Kaada taikina hyvin voideltuun ja kookoshiutaleilla ripoteltuun 1,8 litran kakkuvuokaan.
Paista 175 asteessa 50–60 minuuttia. Peitä tarvittaessa leivinpaperilla paiston loppuvaiheessa.
Voit vaihtaa omenasoseen tuoreista luumuista tehtyyn soseeseen.
Haluatko lukea juttuja rajoituksetta?
Olet lukenut tämän viikon 3/3 maksutonta juttuasi.
Tilaa nyt MT Digi erikoishintaan, niin voit lukea juttuja ilman rajoituksia.
Haluatko uudistaa tilauksesi?
Olet kirjautunut sivustolle käyttäjätunnuksilla, joilla ei ole enää voimassa olevaa tilausta. Tilaa nyt MT Digi, niin voit taas lukea juttuja ilman rajoituksia.