Koskenlaskijan nacholautanen - Reseptit - Maaseudun Tulevaisuus
Resepti

Koskenlaskijan nacholautanen

Koskenlaskijan sormiruoka-annos syntyy maissilastuista, jauhelihakastikkeesta ja cheddarin makuisesta juustokastikkeesta.

Koskenlaskijan nacholautanen

4–5 annostaAinekset
  • 1 pussi (200 g) maissilastuja
  • 1 prk (250 g) cheddar-sulatejuustokastiketta
Jauheliha-tomaattiseos
  • 300 g paistijauhelihaa
  • 1 pussi (200 g) pakastesipulikuutioita
  • 1/2 tl suolaa
  • 1 prk (230 g) tomaattikastiketta
Valmistusohje

Paahda jauheliha ja sipulit kevyesti teflonpannulla. Lisää tomaattisalsa ja suola joukkoon ja sekoita. Keitä muutama minuutti. Anna jäähtyä hiukan.

Laita kourallinen maissilastuja syvälle lautaselle. Nostele jauhelihaseosta maissilastujen päälle juuri ennen tarjoilua. Valuta päälle sulatejuustokastiketta.

Syömiseen ei tarvita aterimia vaan ruoka napostellaan sormin. Kauhaise jauhelihakastiketta ja pehmeää juustoa lastun päälle ja nauti.

Arvioi resepti:
Katso myös nämä reseptit