Ruoka

Suklaapopcornit

Resepti 29.04.2015 Anneli Pessala
Välipala, Viljatuotteet, Vappu, Kodin juhlat
Jaana Kankaanpää
Sulatettu suklaa, sekä tumma että vaalea, ovat suosituimpia makeita popcornmausteita.

Suklaapopcornit

Ainekset
  • 2 l juuri valmistettuja popcorneja
  • 100 g tummaa suklaata
Valmistusohje

Sulata suklaa ja valuta poksahtaneiden maissinjyvien päälle. Sekoita lusikalla. Levitä popparit leivinpaperin päälle kuivumaan. Irrottele kuivahtaneina toisistaan ja laita tarjolle.

Vinkki

Pussillisesta mikropopcorneja tulee 2–3 litraa valmiita popcorneja.

Arvioi resepti:

KATSO MYÖS NÄMÄ RESEPTIT

Kala-makaronivuoka

Resepti
Pääruoka, Kala, Arjen suosikit

Hauenmätileivät

Resepti
Alkuruoka, Kala, Villiruoka

Graavisärki

Resepti
Alkuruoka, Kala, Villiruoka