Sitruunakastike - Reseptit - Maaseudun Tulevaisuus
Resepti

Sitruunakastike

Sitruunakastike sopii hyvin varhaisperunan seuraksi. Kokeile myös sitruunalla maustettua voita.

Sitruunakastike

4 annostaAinekset
  • 2 rkl hienonnettua sipulia
  • 1 rkl voita
  • 1/2 dl vettä
  • 1/2 kasvisliemikuutiota
  • 1/4 tl valkopippuria
  • 2 rkl ruohosipulisilppua
  • 1 rkl sitruunamelissasilppua
  • 1/2 rasiaa (à 200 g) sitruunatuorejuustoa
Valmistusohje

Hauduta sipuli pehmeäksi voissa. Lisää vesi, murenna liemikuution puolikas joukkoon, pippurilla. Anna kiehua noin viisi minuuttia. Mausta lopuksi tuoreilla yrteillä sekä sitruunatuorejuustolla.

Arvioi resepti:
Katso myös nämä reseptit