Ruoka

Tomaattitapenade

Resepti 13.11.2015 Anneli Pessala
Kastike, Lisuke, Kasvikset
Jaana Kankaanpää
Tapenadet maistuvat leivän päällä.

Tomaattitapenade

Ainekset
  • 1 prk (160 g) kivettämiä mustia oliiveja
  • 1 valkosipulinkynsi
  • 1 rkl tomaattipyreetä
  • 1 dl aurinkokuivattua tomaattia
  • 1 rkl sitruunamehua
  • 2 rkl aurinkokuivatun tomaatin öljyä
Valmistusohje

Laita tapenaden ainekset tehosekoittimeen. Pyöräytä karkeaksi tahnaksi.

Levitä tahnaa leivän päälle, sekoita pastan joukkoon tai mausta uunikala ennen paistamista.

Arvioi resepti:

KATSO MYÖS NÄMÄ RESEPTIT

Itämainen lohikeitto

Resepti
Keitto, Kala

Sieni-juustokeitto

Resepti
Keitto, Sienet, Villiruoka, Kodin juhlat, Arjen suosikit

Perunakakku

Resepti
Lisuke, Kasvikset