Resepti

Tomaattitapenade

Jaana Kankaanpää
Tapenadet maistuvat leivän päällä.

Tomaattitapenade

Ainekset
  • 1 prk (160 g) kivettämiä mustia oliiveja
  • 1 valkosipulinkynsi
  • 1 rkl tomaattipyreetä
  • 1 dl aurinkokuivattua tomaattia
  • 1 rkl sitruunamehua
  • 2 rkl aurinkokuivatun tomaatin öljyä
Valmistusohje

Laita tapenaden ainekset tehosekoittimeen. Pyöräytä karkeaksi tahnaksi.

Levitä tahnaa leivän päälle, sekoita pastan joukkoon tai mausta uunikala ennen paistamista.

Arvioi resepti:
Katso myös nämä reseptit
Mainos: K-Ruoka

Nyt on viimeistään aika laittaa sima käymään – näin teet parhaan siman ikinä!

Vappu kolkuttelee tänä vuonna ovella jo melkein heti pääsiäisen jälkeen, ja vielä viimeisiä suklaamunia syödessä onkin aika laittaa vappusimat käymään!