Ruoka

Sitruunabulgur

Resepti 10.06.2016 Anneli Pessala
Lisuke, Viljatuotteet
Jugurttikastike ja sitruunainen bulgur ovat jauhelihavartaiden raikkaita lisukkeita.

Sitruunabulgur

4 annostaAinekset
  • 3 dl bulguria
  • 6 dl vettä
  • 3/4 tl suolaa
  • yhden (luomu)sitruunan kuori
  • 1 rkl sitruunamehua
  • 2 rkl voita
Valmistusohje

Lisää bulgur kiehuvaan, suolalla maustettuun veteen. Kypsennä pakkauksessa annettu aika. Lisää hyvin pestystä sitruunasta raastettu kuori, sitruunamehua ja voi.

Arvioi resepti:

KATSO MYÖS NÄMÄ RESEPTIT

Paprikapiiras

Resepti
Suolainen leivonnainen, Kasvikset

Täytetyt paprikat

Resepti
Pääruoka, Alkuruoka, Kasvikset

Salsakastike

Resepti
Kastike, Kasvikset

Gulassikeitto

Resepti
Keitto, Kasvikset, Liha