Ruoka

Suklaadippi

Resepti 29.06.2018 Anneli Pessala
Jälkiruoka, Kastike, Kodin juhlat
Sanne Katainen
Annostele eri dippauskastikkeet pieniin kulhoihin ja varaa runsaasti mansikoita dipattavaksi.

Suklaadippi

8–10 annostaAinekset
  • 2 dl kuohukermaa
  • 1 levy (200 g) maitosuklaata
Dipattavaksi
  • 2 l mansikoita
Valmistusohje

Kaada kerma paksupohjaiseen kattilaan. Kuumenna kiehuvaksi välillä sekoittaen. Paloittele suklaa ja lisää kermaan. Sekoita tasaiseksi ja nosta levyltä.

Annostele kuuma suklaadippikastike pieniin kuppeihin, varaa jokaiselle ruokailijalle oma kuppi.

Laita erikseen tarjolle tuoreita mansikoita.

Arvioi resepti:

KATSO MYÖS NÄMÄ RESEPTIT

Kala-makaronivuoka

Resepti
Pääruoka, Kala, Arjen suosikit

Hauenmätileivät

Resepti
Alkuruoka, Kala, Villiruoka

Graavisärki

Resepti
Alkuruoka, Kala, Villiruoka