Ruoka

Sillisalsa

Resepti 29.04.2015 Anneli Pessala
Lisuke, Kastike, Kala, Grillaus
Jaana Kankaanpää
Tarjoa sillisalsa lohkoperunoiden kanssa.

Sillisalsa

Ainekset
  • 1 (80 g) matjessillifilee
  • 1 iso happoinen omena
  • 2 kevätsipulin vartta
  • 1 prk (200 g) kevyttä ranskankermaa
Valmistusohje

Huuhtele silli kylmällä vedellä. Kuivaa talouspaperilla. Leikkaa silli pienen pieniksi kuutioiksi. Kuutioi kuorittu omena. Hienonna huuhdellut kevätsipulin varret. Sekoita kaikki salsan ainekset keskenään. Anna tekeytyä kylmässä tunnin verran ennen tarjoilua.

Arvioi resepti:

KATSO MYÖS NÄMÄ RESEPTIT

Kahvinen appelsiinikakku

Resepti
Makea leivonnainen, Viljatuotteet, Kodin juhlat

Irish coffee -mousse

Resepti
Jälkiruoka, Maitotuotteet, Kodin juhlat

Kahvimarinoitu lihapata

Resepti
Pääruoka, Liha, Kodin juhlat

Kahvi-kermakastike

Resepti
Kastike, Kodin juhlat, Riista