Ruoka

Perunaletut

Resepti 18.10.2018 Anneli Pessala
Pääruoka, Lisuke, Kasvikset, Arjen suosikit
Jaana Kankaanpää
Paksut perunaletut tomaattisalsan kera maistuvat iltapalana.

Perunaletut

10–12 kplAinekset
  • 5 dl perunasosetta
  • 2 munaa
  • 1/4 tl suolaa
  • 3 dl vehnäjauhoja
Paistamiseen
  • voita
Valmistusohje

Sekoita aineksista tasainen taikina. Ohenna maidolla, jos tuntuu liian paksulta. Paista blini- tai ohukaispannulla kypsiksi. Tarjoa puolukkahillon ja porkkanaraasteen kanssa. Myös tomaattinen salsakastike maistuu perunalettuannoksen lisäkkeenä.

Perunaletut voi tarjota perunan tilalla esimerkiksi liharuuan lisäkkeenä.

Arvioi resepti:

KATSO MYÖS NÄMÄ RESEPTIT

Italialainen pizzapannari

Resepti
Pääruoka, Liha, Maitotuotteet, Muna, Riista

Amerikkalaiset riistapannukakut

Resepti
Pääruoka, Liha, Viljatuotteet, Maitotuotteet, Riista

Yorkshiren pannukakut

Resepti
Lisuke, Sienet, Kala, Viljatuotteet, Maitotuotteet

Ahvenanmaan pannukakku

Resepti
Makea leivonnainen, Jälkiruoka, Maitotuotteet