Resepti

Perunarieskat

Jaana Kankaanpää
Perunarieskat ovat parhaimmillaan lämpimäisinä.

Perunarieskat

10 kplAinekset
  • 4 dl perunasosetta
  • 1/2 rkl suolaa
  • 1 iso muna
  • 2 dl vehnäjauhoja
  • 2 dl ohrajauhoja
  • 1 tl leivinjauhetta
  • (maitoa)
Valmistusohje

Sekoita kaikki aineet keskenään. Jos taikina on paksua, lisää maitoa, kunnes taikina on lusikoitavaa. Ota taikinaa reilu ruokalusikallinen leivinpaperin päälle pellille. Taputtele jauhojen avulla noin 1 1/2 cm:n paksuisia leipiä, halkaisijaltaan noin 10 cm. Pistele ja paista heti 250 asteessa noin 15 minuuttia. Tarjoa lämpiminä.

Arvioi resepti:
Katso myös nämä reseptit