Ruoka

Perunarieskat

Resepti 18.10.2018 Anneli Pessala
Suolainen leivonnainen, Kasvikset, Arjen suosikit
Jaana Kankaanpää
Perunarieskat ovat parhaimmillaan lämpimäisinä.

Perunarieskat

10 kplAinekset
  • 4 dl perunasosetta
  • 1/2 rkl suolaa
  • 1 iso muna
  • 2 dl vehnäjauhoja
  • 2 dl ohrajauhoja
  • 1 tl leivinjauhetta
  • (maitoa)
Valmistusohje

Sekoita kaikki aineet keskenään. Jos taikina on paksua, lisää maitoa, kunnes taikina on lusikoitavaa. Ota taikinaa reilu ruokalusikallinen leivinpaperin päälle pellille. Taputtele jauhojen avulla noin 1 1/2 cm:n paksuisia leipiä, halkaisijaltaan noin 10 cm. Pistele ja paista heti 250 asteessa noin 15 minuuttia. Tarjoa lämpiminä.

Arvioi resepti:

KATSO MYÖS NÄMÄ RESEPTIT

Italialainen pizzapannari

Resepti
Pääruoka, Liha, Maitotuotteet, Muna, Riista

Amerikkalaiset riistapannukakut

Resepti
Pääruoka, Liha, Viljatuotteet, Maitotuotteet, Riista

Ahvenanmaan pannukakku

Resepti
Makea leivonnainen, Jälkiruoka, Maitotuotteet

Yorkshiren pannukakut

Resepti
Lisuke, Sienet, Kala, Viljatuotteet, Maitotuotteet