Resepti

Hunajaiset juustopalat

Sanne Katainen
Hunaja ja korianterinsiemenet antavat juustolle mukavaa makulisää.

Hunajaiset juustopalat

noin 15 palaaAinekset

250 g Juustoportin Vuohen Viinitarhurin juustoa tai Manchego-juustoa

1 dl juoksevaa hunajaa

1 ½ rkl balsamiviinietikkaa

1 tl korianterinsiemeniä

Valmistusohje

Leikkaa juustosta kovat reunat pois. Paloittele juusto suupaloiksi ja lado ne kannelliseen lasipurkkiin.

Sekoita hunajaan etikka. Murskaa korianterinsiemeniä kevyesti huhmareessa ja lisää hunajaseokseen. Kaada kastike juustopaloille.

Sulje kansi, hölskytä ja anna juuston marinoitua jääkaapissa pari tuntia tai seuraavaan päivään. Kääntele purkkia pari kertaa, että palat maustuvat kauttaaltaan.

Arvioi resepti:
Katso myös nämä reseptit