Ruoka

Marjarahka

Resepti 17.10.2018 Riitta Mustonen
Jälkiruoka, Marjat, Maitotuotteet
Sanne Katainen
"Luonto tarjoaa paljon yritysmahdollisuuksia", kannustaa Nina Abraitis.

Marjarahka

4 hengelleAinekset
  • 3 dl rahkaa
  • 1 dl mustikoita (tuoreita tai pakastettuja)
  • 1 dl puolukoita (tuoreita tai pakastettuja)
  • 1/2 dl tuoretta tyrniä
  • 3 rkl tyrnirouhetta
  • 2 rkl kuusenkerkkäsiirappia
  • 2 rkl voikukkasiirappia
Valmistusohje

Sekoita kaikki ainekset ja anna tekeytyä jääkaapissa pari tuntia.

Arvioi resepti:

KATSO MYÖS NÄMÄ RESEPTIT

Italialainen pizzapannari

Resepti
Pääruoka, Liha, Maitotuotteet, Muna, Riista

Amerikkalaiset riistapannukakut

Resepti
Pääruoka, Liha, Viljatuotteet, Maitotuotteet, Riista

Ahvenanmaan pannukakku

Resepti
Makea leivonnainen, Jälkiruoka, Maitotuotteet

Yorkshiren pannukakut

Resepti
Lisuke, Sienet, Kala, Viljatuotteet, Maitotuotteet