Ruoka

Marjarahka

Resepti 17.10.2018 Riitta Mustonen
Jälkiruoka, Marjat, Maitotuotteet
Sanne Katainen
"Luonto tarjoaa paljon yritysmahdollisuuksia", kannustaa Nina Abraitis.

Marjarahka

4 hengelleAinekset
  • 3 dl rahkaa
  • 1 dl mustikoita (tuoreita tai pakastettuja)
  • 1 dl puolukoita (tuoreita tai pakastettuja)
  • 1/2 dl tuoretta tyrniä
  • 3 rkl tyrnirouhetta
  • 2 rkl kuusenkerkkäsiirappia
  • 2 rkl voikukkasiirappia
Valmistusohje

Sekoita kaikki ainekset ja anna tekeytyä jääkaapissa pari tuntia.

Arvioi resepti:

KATSO MYÖS NÄMÄ RESEPTIT

Siskon sipulikeitto

Resepti
Keitto, Kasvikset

Tomaattinen sipulikeitto

Resepti
Keitto, Kasvikset