Kuusilohi - Reseptit - Maaseudun Tulevaisuus
Tiesitkö? Voit lukea viikossa 3 artikkelia ilman tilausta - hanki rajaton lukuoikeus nyt 9,90€/kk
Resepti

Kuusilohi

Sanne Katainen
Puolukat piristävät uunissa kypsennettyä lohifilettä.

Kuusilohi

4 annostaAinekset
  • 1 (noin 500 g) kotimainen kirjolohifilee
  • 3–4 rkl kuusenkerkkäsuolaa
  • pakastekuivattuja kuusenkerkkiä
  • Lopuksi
  • liraus voikukkasiirappia
  • puolukoita
Valmistusohje

Aseta lohifilee leivinpaperin päälle uunipellille ja sirottele sen päälle kuusenkerkkäsuolaa ja pakastekuivattuja kuusenkerkän neulasia.

Kypsennä uunissa 175 asteessa noin 30 minuuttia.

Lirauta tarjolle pantaessa päälle vähän voikukkasiirappia ja koristele puolukoilla.

Arvioi resepti:
Katso myös nämä reseptit