Resepti

Makkaravuoka

Jaana Kankaanpää
Grillimakkarasta ja tähteeksi jääneestä perunamuusista tehty annos vie isonkin nälän.

Makkaravuoka

4 annostaAinekset
  • 2 tomaattia
  • 1 dl pizzajuustoraastetta
  • 4 grillimakkaraa
  • 4 tl sinappia
  • 4 dl perunamuusia
  • 2 munaa
  • 2 rkl ketsuppia
  • 1 dl pizzajuustoraastetta
Valmistusohje

Viipaloi tomaatit ja halkaise makkarat. Levitä yhteen isoon voideltuun uunivuokaan tai neljään annosvuokaan tomaattiviipaleet ja makkaran puolikkaat. Mausta makkarat sinapilla. Ripottele pinnalle juustoraastetta.

Sekoita perunamuusiin munat, ketsuppi ja juustoraaste. Lusikoi muusiseos makkaroiden ympärille. Kypsennä 200 asteessa noin 20 minuuttia, kunnes vuoka saa kauniin värin.

Arvioi resepti:
Katso myös nämä reseptit