Resepti

Ohra-sienilisuke

Jaana Kankaanpää
Pilko ja kypsennä suppilohvahveroita lämpimiin lisukeruokiin kuten ohrattoon.

Ohra-sienilisuke

4 annostaAinekset
  • 1 rkl voita
  • 1 iso (170 g) sipuli
  • 1 iso porkkana
  • pala (100 g) selleriä
  • 4 dl suppilovahveroita
  • 3 dl esikypsytettyjä ohrasuurimoita
  • 8 dl vettä
  • 1/2 rkl suolaa
  • 1/2 tl valkopippuria
  • reilusti persiljasilppua
Valmistusohje

Leikkaa sipuli kuutioiksi, suikaloi tai raasta karkeaksi porkkana ja selleri. Kuullota kasvikset ja esikäsitellyt sienet voissa paksupohjaisessa kattilassa. Lisää hetken päästä ohrasuurimot, vesi, suola ja pippuri. Hauduta hiljalleen noin 35 minuuttia.

Mausta persiljasilpulla. Lisää tarvittaessa vettä. Tarjoa kuumana broilerileikkeen, ruisleivän ja maidon kera.

Arvioi resepti:
Katso myös nämä reseptit