Resepti

Siskon sipulikeitto

Jaana Kankaanpää
Siskonmakkara tuo oman lisänsä kasvispohjaiseen keittoon.

Siskon sipulikeitto

6 annostaAinekset
  • 4 (500 g) punajuurta
  • 3 (200 g) punasipulia
  • 1/2 (100 g) purjoa
  • 3 (200 g) perunaa
  • 1/2 dl tomaattisosetta
  • 2 laakerinlehteä
  • 1 1/2 l vettä
  • 1 tl suolaa
  • 5 kokonaista maustepippuria
  • 1/2 rkl väkiviinaetikkaa
  • 400 g siskonmakkaroita
Valmistusohje

Kuori ja raasta punajuuret. Leikkaa kuoritut sipulit ja hyvin pesty purjo renkaiksi. Kuori ja lohko perunat. Lisää kasvikset ja mausteet kiehuvan veden joukkoon. Keitä kypsäksi. Purista siskonmakkarat pieninä nokareina keittoon. Keitä vielä noin 5 minuuttia.

Arvioi resepti:
Katso myös nämä reseptit