Ruoka

Kalkkunarullat

Resepti 08.02.2019 Marita Joutjärvi
Pääruoka, Liha, Kodin juhlat, Pääsiäinen
Sanne Katainen
Homejuustotäytteiset kalkkunarullat kypsyvät appelsiinimehussa kellien. Kalkkunan voit korvata myös broilerilla.

Kalkkunarullat

4 annostaAinekset
  • noin 800 g kalkkunan ohuita minuutti- tai lehtipihvejä
  • 1 tl suolaa
  • ½ tl mustapippuria
Täyte
  • noin 1 dl punaista pestoa
  • 125 g sinihomejuustoa
  • 1 tl rosmariinia
  • 2–3 dl appelsiinimehua
  • ½ kanaliemikuutiota
Koristeluun
  • tuoreen rosmariinin oksia
Valmistusohje

Levitä ohuet lihaviipaleet leivinpaperin päälle. Painele ne kuiviksi talouspaperilla. Mausta tarvittaessa suolaripauksella ja pippurilla.

Sivele kunkin lihaviipaleen päälle ensin punaista pestoa. Leikkaa sinihomejuustosta viipaleita ja jaa lihoille. Ripottele päälle rosmariinia. Kääri lihat rulliksi ja nosta uunivuokaan saumapuoli alaspäin.

Liuota appelsiinimehuun kanaliemikuutio ja kaada rullien päälle.

Kypsennä rullia 180-asteisessa uunissa noin 30 minuuttia. Tarjoa kalkkunarullat fenkolirisoton kanssa.

Arvioi resepti:

KATSO MYÖS NÄMÄ RESEPTIT

Spelttiteeleivät

Resepti
Suolainen leivonnainen, Viljatuotteet, Arjen suosikit

Mokkapalat

Resepti
Makea leivonnainen, Viljatuotteet

Gluteenittomat mokkaruudut

Resepti
Makea leivonnainen, Viljatuotteet