Mummon makaronilaatikko
Pääruoka, Lisuke, Maitotuotteet, Pasta, Kodin juhlat, Arjen suosikit
Kari Salonen
Makaronilaatikkoa on hyvä varata juhliin runsaasti, sillä usein se loppuu ensimmäisenä.
Mummon makaronilaatikko
4 annostaAinekset- 1 l vettä
- 1 tl suolaa
- 3 dl sarvimakaronia
Munamaito- 6 dl täysmaitoa
- 2 kananmunaa
- 1 tl suolaa
- 1 rkl sokeria
- 1/4 tl valkopippuria
ValmistusohjeKeitä makaronit suolalla maustetussa vedessä kypsiksi. Valuta ja huuhdo kylmällä vedellä. Voitele vuoka. Kaada maito vuokaan. Vatkaa joukkoon munat ja mausteet. Sekoita lopuksi lävikössä valuneet makaronit munamaidon joukkoon.
Kypsennä uunin alaosassa 150 asteessa noin puolitoista tuntia, kunnes laatikko on kiinteää ja pinta kauniin ruskea.
Ohjetta korjattu 16.3. klo 11: lisätty munamaidon aineslistaan kananmunat.
Keitä makaronit suolalla maustetussa vedessä kypsiksi. Valuta ja huuhdo kylmällä vedellä. Voitele vuoka. Kaada maito vuokaan. Vatkaa joukkoon munat ja mausteet. Sekoita lopuksi lävikössä valuneet makaronit munamaidon joukkoon.
Kypsennä uunin alaosassa 150 asteessa noin puolitoista tuntia, kunnes laatikko on kiinteää ja pinta kauniin ruskea.
Haluatko lukea juttuja rajoituksetta?
Olet lukenut tämän viikon 3/3 maksutonta juttuasi.
Tilaa nyt MT Digi erikoishintaan, niin voit lukea juttuja ilman rajoituksia.
Haluatko uudistaa tilauksesi?
Olet kirjautunut sivustolle käyttäjätunnuksilla, joilla ei ole enää voimassa olevaa tilausta. Tilaa nyt MT Digi, niin voit taas lukea juttuja ilman rajoituksia.