Resepti

Sillitapenade

Kari Salonen
Oliivitahnaa syödään paljon Välimeren maissa, missä oliivi kasvaa.

Sillitapenade

Ainekset
  • 1 prk (150 g) mustia kivettömiä oliiveja
  • 5 sinappi- tai valkosipulisillipalaa
  • 3 kevätsipulin vartta
  • 1 valkosipulin kynsi
  • 1 tl sinappia
  • 1 rkl oliiviöljyä
  • 1 kypsä peruna kuorittuna
Valmistusohje

Laita tapenaden ainekset tehosekoittimeen. Pyöräytä karkeaksi tahnaksi. Levitä tahnaa lämpimien pannukakkujen päälle. Tapenaden voi tehdä myös vihreistä oliiveista. Voit lisätä keväiseen panzanella-salaattiin nokareina.

Arvioi resepti:
Katso myös nämä reseptit