Resepti

Tomaattinen raparperikastike

Jaana Kankaanpää
Tomaattinen pastakastike saa uutta ilmettä ja makua raparperista.

Tomaattinen raparperikastike

4 annostaAinekset
  • 1 punasipuli
  • 1 valkosipulinkynsi
  • 5 dl raparperiviipaleita
  • 1 rkl inkivääriraastetta
  • 2 dl vettä
  • 1 etikkapunajuuri
  • 1/2 tl mustapippuria
  • 1/2 tl suolaa
  • 1 prk (500 g) tomaattimurskaa
  • (2 rkl makeaa chilikastiketta)
Valmistusohje

Leikkaa kuoritut sipulit kuutioiksi. Kuori raparperi ja viipaloi. Raasta punajuuri. Laita kaikki ainekset teräskattilaan ja keitä, kunnes sipulit ovat pehmeitä. Mausta halutessasi chilikastikkeella. Tarjoa pastan kastikkeena.

Arvioi resepti:
Katso myös nämä reseptit