Resepti

Silllicarpaccio

Jaana Kankaanpää
Sillicarpaccio sopii juhannusjuhlien alkupalaksi varhaisperunoiden kanssa.

Silllicarpaccio

4 annostaAinekset

Kastike

  • 2 (150 g) perinteistä sillifileetä
  • 2 dl turkkilaista jugurttia
  • 100 g kirjolohenmätiä
  • Koristeluun
  • 1/2 punasipulia
  • 4 ruohosipulinvartta
  • kirjolohenmätiä
Valmistusohje

Huuhtele sillifileet ja taputtele kuiviksi talouspaperilla. Mikäli haluat vähemmän suolaista, liota kylmässä vedessä. Laita fileet vierekkäin pakastuspussiin. Sujauta vielä toinen pussi päälle, jotta sillin haju ei tule läpi. Pakasta fileet. Leikkaa terävällä veitsellä jäisistä fileistä viipaleita vinottain. Sekoita jugurtti ja kirjolohenmäti. Levitä kastike yhdelle isolle tarjoilulautaselle tai jaa alkupalalautasille.

Arvioi resepti:
Katso myös nämä reseptit