Resepti

Helpot broilerivartaat

Sanne Katainen
Pitkät ja kapeat broilerin sisäfileet kypsyvät hetkessä ja sopivat täydellisesti grillivartaisiin työnnettäviksi.

Helpot broilerivartaat

3–4 annostaAinekset
  • 1 rs (450 g) broilerin sisäfileitä
  • ¾ tl suolaa
  • ½ tl mustapippurirouhetta
  • ½ tl chilirouhetta
  • 1 rkl rypsiöljyä
Dippikastike
  • 1 dl majoneesia
  • 1 dl kermaviiliä
  • 2 valkosipulinkynttä hienonnettuna
  • ½ dl korianteria silputtuna
  • ½ dl seesamisiemeniä paahdettuina
  • 1 rkl seesamiöljyä
  • 2 tl limettimehua
Valmistusohje

Tee ensin kastike sekoittamalla kaikki aineet keskenään. Tarkista maku ja nosta kastike peitettynä jääkaappiin maustumaan.

Kuivaa broilerit talouspaperilla, sipaise fileiden pintaan rypsiöljyä ja mausta ne suolalla, mustapippurilla ja chilillä. Pujottele broilerifileet pituussuunnassa varrastikkuihin ja grillaa kypsiksi noin 5 minuuttia.

Tarjoa dippikastikkeen ja vaikkapa kasvispyttipannun tai salaatin kera.

Arvioi resepti:
Katso myös nämä reseptit