Resepti

Täytetty porsaanfilee grillissä

Sanne Katainen
Porsaan sisäfileen täytteenä oleva kantarellituorejuusto toimii maukkaana kastikkeena.

Täytetty porsaanfilee grillissä

4 annosta
  • 1 (noin 600 g) porsaan sisäfilee
  • ¾ tl suolaa
  • 1 tl pippurisekoitusta
  • 1 rs (100 g) maustettua tuorejuustoa (esimerkiksi kantarelli)
  • ½ dl paahdettuja sipulihiutaleita
  • 2 rkl timjamia silputtuna
Pintaan
  • 1–2 rkl grillauskastiketta tai rypsiöljyä
Lisäksi4–5 cocktailtikkua

Leikkaa porsaanfilee auki levyksi ja nuiji tasaiseksi. Mausta filee molemmin puolin suolalla ja pippurisekoituksella.

Levitä tuorejuusto lihalevylle, ripottele pintaan sipulihiutaleet ja timjami. Rullaa levy pitkältä sivulta napakaksi kääröksi. Sulje saumakohta muutamalla cocktailtikulla. Sivele rullan pinta grillauskastikkeella tai öljyllä.

Grillaa fileerulla kypsäksi miedolla lämmöllä 20–30 minuuttia. Anna lihan vetäytyä folion alla 10 minuuttia. Poista cocktailtikut ja leikkaa fileerulla viipaleiksi.

Vinkki: Tarjoa lisänä esimerkiksi maukasta perunasalaattia.

Lue lisää:

Feta-perunasalaatti

Raikas feta-perunasalaatti

Arvioi resepti:
Katso myös nämä reseptit