Resepti

Kuningatarbruschettat

Jaana Kankaanpää
Kesäiset kuningatarbruschettat maistuvat päiväkahviherkkuna.

Kuningatarbruschettat

6 annosta, 18 kplAinekset
  • 1 moniviljapatonki
Munamaito
  • 1 muna
  • 3 dl täysmaitoa
  • 1 tl sokeria
  • 1 tl vaniljasokeria
Paistamiseen
  • voita
Tarjoiluun
  • 1 prk (250 g) sitruunarahkaa
  • 1 dl kuohukermaa
  • 1 tl sokeria
  • 6 dl mustikoita
  • 5 dl vadelmia
Valmistusohje

Leikkaa patonki vinottain 18 viipaleiksi. Vatkaa munan rakenne rikki. Lisää maito ja sokerit. Kasta patonkiviipaleet munamaitoon. Paista voissa kummaltakin puolelta kauniin ruskeiksi. Vaahdota kerma, mausta sokerilla ja sekoita rahkan joukkoon. Tarjoa bruschettat marjojen ja rahkavaahdon kanssa.

Arvioi resepti:
Katso myös nämä reseptit