Resepti

Mustikkapannari

Jaana Kankaanpää
Kesäpannaristakin saa suun mustikan siniseksi.

Mustikkapannari

6 annostaAinekset
  • 3 munaa
  • 6 dl täysmaitoa
  • 3 dl vehnäjauhoja
  • 1 rkl sokeria
  • 1 tl suolaa
  • 1/2 dl juoksevaa voi-kasviöljyseosta
  • 5 dl mustikoita
  • 1/2 dl sokeria
Uunipannulle
  • 50 g voita
Pinnalle
  • juoksevaa hunajaa
  • mustikoita
Valmistusohje

Vatkaa munien rakenne rikki. Sekoita joukkoon maito, jauhot, sokeri ja suola. Anna turvota noin puoli tuntia. Lisää taikinaan mustikat ja sokeri. Sulata voi uunipannulla ja anna ruskistua hiukan. Kaada taikina pannulle ja paista uunin alaosassa noin 40 minuuttia. Koristele tuoreilla mustikoilla. Valuta pinnalle juoksevaa hunajaa.

Arvioi resepti:
Katso myös nämä reseptit