Resepti

Mustikkateeleivät

Jaana Kankaanpää
Mustikkasilmät tuovat uutta makua ja ilmettä teeleipiin.

Mustikkateeleivät

8 kplAinekset
  • 1 rkl sokeria
  • 1 dl ruisjauhoja
  • 2 1/2 dl vehnäjauhoja
  • 2 tl leivinjauhetta
  • 1 tl suolaa
  • 1 prk (200 g) kermaviiliä
  • 1 dl pizzajuustoraastetta
  • 1/2 dl juoksevaa voi-kasviöljyseosta
  • 1 dl mustikoita
Valmistusohje

Mittaa kuivat aineet kulhoon. Jätä jauhoista pari ruokalusikallista teeleipien taputteluun. Sekoita joukkoon kermaviili, rasva, juustoraaste sekä lopuksi mustikat. Älä vaivaa taikinaa, ainoastaan sekoita tasaiseksi. Taputtele jauhotetuin käsin leivinpaperin päälle pellille 8 teeleipää. Paista 225 asteessa 15 minuuttia. Tarjoa hiukan lämpiminä sellaisenaan tai hillon ja kermavaahdon kanssa.

Arvioi resepti:
Katso myös nämä reseptit