Resepti

Helpot rieskarullat

Sanne Katainen
Rullaleipää on helppo haukata vauhdissakin, ja se kulkee näppärästi mukaan harrastuksiin.

Helpot rieskarullat

Ainekset2 kappaletta
  • 2 ohutta suorakaiteen muotoista rieskaa
  • 2 rkl tuorejuustoa (esimerkiksi ruohosipuli tai piparjuuri)
  • muutama salaatinlehti
  • 4–6 viipaletta palvikinkkua, meetvurstia tai kylmäsavulohta
Valmistusohje

Levitä rieskat työpöydälle tai leikkuulaudalle. Sivele pintaan tuorejuustoa. Levitä päälle salaatinlehtiä. Asettele leikkeleviipaleet rieskalle siten, että yläreunaan jää pari senttiä tyhjää tilaa.

Kääri rieska lyhyeltä sivulta napakaksi rullaksi. Haukkaa päästä tai leikkaa rullasta suupaloja.

Vinkki: Jos otat rieskarullia evääksi, kiedo ne vielä tiukasti tuorekelmuun, niin rulla ei pääse aukeamaan matkalla.

Arvioi resepti:
Katso myös nämä reseptit