Resepti

Rapeat broilerinugetit

Sanne Katainen
Broilerin sisäfileistä tehdyt nugetit pyöräytetään murskatuissa maissilastuissa ja kypsennetään uunissa ilman rasvalisää.

Rapeat broilerinugetit

Aineksetnoin 20 kappaletta
  • 1 rs (400 g) broilerin sisäfileitä (maustamaton)
  • 1 tl suolaa
  • ½ tl mustapippuria
  • 6 dl corn flakes -maissihiutaleita
  • 2 kananmunaa
Dippi
  • 1 dl makeaa chilikastiketta
Lisäksi
  • kasviksia paloiteltuna (esimerkiksi kukkakaalia, kirsikkatomaatteja, naposteluporkkanoita ja minikurkkuja)
Valmistusohje

Leikkaa broilerin sisäfileet saksilla kahtia. Ripottele niille suolaa ja mustapippuria.

Mittaa maissilastut pakastepussiin ja rouhi ne käsin tai kaulimella. Kumoa murske syvälle lautaselle.

Riko munat toiselle syvälle lautaselle ja vatkaa rakenne rikki haarukalla. Pyöräytä broileripalat ensin kananmunassa ja sitten maissihiutalemuruissa. Nostele palat leivinpaperin päälle uunipellille.

Kypsennä nugetteja 225-asteisessa uunissa 12–15 minuuttia. Dippaa lämpimiä nugetteja chilikastikkeeseen ja popsi lisänä raikkaita kasviksia.

Arvioi resepti:
Katso myös nämä reseptit