Resepti

Taivaallinen suppissoppa

Sanne Katainen
Suppilovahverot pääsevät makumatkalle itämaisittain maustetussa keitossa.

Taivaallinen suppissoppa

4 annostaAinekset
  • 1 l suppilovahveroita (tuoreita)
  • 1 rkl rypsiöljyä
  • 2–3 tl punaista currytahnaa
  • 1 sipuli
  • 3 valkosipulinkynttä
  • 1 tlk (500 g) paseerattua tomaattia
  • 4 dl vettä
  • 2 kasvisliemikuutiota
  • ½ tl mustapippuria
  • 2 rkl soijakastiketta
  • 1 ½ tl basilikaa
  • 1 tlk (4 dl) kookosmaitoa
Valmistusohje

Kääntele halkaistuja suppilovahveroita ensin kattilan pohjalla. Kun enin neste on haihtunut, lisää öljyloraus, currytahna ja hienonnetut sipulit ja kääntele hetki.

Kaada sekaan paseeratut tomaatit ja vesi. Lisää liemikuutiot sekä pippuri ja anna hautua noin 30 minuuttia.

Lisää loput mausteet ja kookosmaito. Anna hautua vielä hetki. Tarkista maku.

Arvioi resepti:
Katso myös nämä reseptit