Resepti

Juurespannarit

Jaana Kankaanpää
Tarjoa juurespannarit raejuuston ja tuoreen rakuunan kera.

Juurespannarit

noin 12 kplAinekset
  • 2 dl porkkanaraastetta
  • 2 dl nauris- tai lantturaastetta
  • 2 dl täysmaitoa
  • 3 munaa
  • 1 tl suolaa
  • 1 valkosipulinkynsi
  • 1/4 tl mustapippuria
  • 2 dl vehnäjauhoja
  • 1 tl leivinjauhetta
  • 1/2 tl soodaa
  • Paistamiseen
  • voita
  • Pinnalle
  • 2 oksaa tuoretta rakuunaa
  • 1 prk raejuustoa
Valmistusohje

Sekoita juuresraasteiden joukkoon maito ja munat. Mausta seos murskatulla valkosipulilla, pippurilla ja suolalla. Lisää keskenään sekoitetut aineet siivilän läpi.

Sekoita taikina huolellisesti. Anna turvota noin 15 minuuttia. Paista pannukakkuja runsaassa voissa molemmilta puolin.

Tarjoa hienonnetun rakuunan ja raejuuston kanssa.

Arvioi resepti:
Katso myös nämä reseptit