Resepti

Paistetut kanasuikaleet

Jaana Kankaanpää
Kanasuikaleet kypsyvät samassa ajassa kuin riisi kypsyy. Riisin tilalla voit käyttää myös kotimaisia viljoja, kuten ohraa, kauraa tai vehnää.

Paistetut kanasuikaleet

Ainekset
  • 50 g voita
  • 1 iso sipuli
  • 800 g kanasuikaleita
  • 4 valkosipulinkynttä
  • 2 tl inkivääritahnaa
  • 2 tl sitruunaruohotahnaa
  • 1–2 tl chilitahnaa
  • 2 tl provencen yrttimaustetta
  • suolaa ja mustapippuria maun mukaan
  • 2 dl kookoskermaa
Valmistusohje

Kuori ja silppua sipuli ja valkosipuli. Laita kaikki muut aineet pannuun kookoskermaa, suolaa ja mustapippuria lukuun ottamatta, ja anna sipulien kuullottua ja kanan kypsyä välillä sekoittaen. Lisää kookoskerma, suola ja mustapippuri ja anna seoksen hautua miedolla lämmöllä noin 15 minuuttia ennen tarjoilua. Tarjoile kanan kanssa riisiä ja mustaherukkakastiketta.

Ohje: Satu Hovi

Arvioi resepti:
Katso myös nämä reseptit