Resepti

Paahdetut maa-artisokat

Jaana Kankaanpää
Tuore timjami viimeistelee pehmeiksi paahdetut maa-artisokat.

Paahdetut maa-artisokat

5 annosta

Ainekset
  • noin 500 g maa-artisokkia
  • 5 rkl rypsi- tai oliiviöljyä
  • 1 tl mustapippuria
  • 1 tl suolaa
  • tuoretta timjamia
Valmistusohje

Pese mukulat huolellisesti juuresharjalla. Halkaise ja laita voideltuun uunivuokaan. Kaada pinnalle öljyä ja ripottele suolaa ja pippuria. Lisää pari oksaa tuoretta timjamia. Kypsennä 200 asteessa noin 45 minuuttia, kunnes tuntuvat sisältä pehmeiltä ja pinta on saanut väriä. Ota kuivat timjamin oksat pois ja laita tuoretta timjamia ennen tarjoilua pinnalle.

Arvioi resepti:
Katso myös nämä reseptit