LUE NÄKÖISLEHTI: Postin lakon vuoksi kaikki MT:n artikkelit ja näköislehti luettavissa vapaasti
Resepti

Havaijin leipä

Jaana Kankaanpää
Havaijin leipä oli 1970-luvulla suosittu illanistujaisten vieras­tarjottava.

Havaijin leipä

4 annostaAinekset
  • 4 viipaletta isoa paahtoleipää
  • 2 tl sinappia
  • 8 (100 g) savukinkku­viipaletta
  • 4 ananasrengasta
  • 2 dl (100 g) mozzarella­raastetta
Valmistusohje

Leikkaa halutessasi paahtoleivän reunat ohuelti. Voitele leivät tuorejuustolla. Nosta leiville kinkkuviipaleet ja päälle valutettu ananasrengas. Ripottele päälle juustoraaste.

Paista 250 asteessa noin 5 minuuttia eli kunnes juustoraaste on sulanut ja saanut väriä.

Arvioi resepti:
Katso myös nämä reseptit