LUE NÄKÖISLEHTI: Postin lakon vuoksi kaikki MT:n artikkelit ja näköislehti luettavissa vapaasti
Resepti

Hasselbackan kasvikset

Jaana Kankaanpää
Perunoita, nauriita ja ruusukaaleja hasselbackan tapaan valmistettuna. 

Hasselbackan kasvikset

6 annostaAinekset
  • 12 tasakokoista perunaa
  • 6 pikkunaurista
  • 300 g ruusukaaleja
  • 100 g voita
  • 1/2 rkl suolaa
  • 1 dl mustaleimaemmental juustoraastetta
  • 1 dl korppujauhoja
Valmistusohje

Kuori pestyt perunat ja nauriit. Leikkaa viipaleiksi siten, että viipaleet jäävät pohjasta kiinni. Pane perunat ja nauriit voideltuun uunivuokaan, voitele voisulalla ja ripottele päälle vähän suolaa. Kypsennä 200 asteessa noin puoli tuntia.

Lisää uunipellille ruusukaalit. Voitele voisulalla. Ripottele kaikkien kasvisten pinnalle juustoraastetta ja korppujauhoja. Kypsennä edelleen noin puoli tuntia, kunnes kasvikset ovat kypsiä.

Arvioi resepti:
Katso myös nämä reseptit