Friteeratut mustekalarenkaat
Alkuruoka, Kala, Kodin juhlat
Mustekalat kuuluvat tärkeänä osana espanjalaisiin merenherkkuihin.
Friteeratut mustekalarenkaat
4 annostaAinekset- 200 g mustakalarenkaita (raaka ja pakaste)
- 1 dl vehnäjauhoja
- 1 ½ tl suolaa
- ½ tl valkopippuria
- 1/8 tl chilipippuria
- (1/8 tl sokeria)
- öljyä
ValmistusohjeOta jäiset mustekalat sulamaan jääkaappiin edellisenä iltana.
Mittaa jauhot ja mausteet paperipussiin.
Painele mustekalat talouspaperilla. Pane muutama rengas pussiin, ravistele ja nosta leikkuulaudalle odottamaan. Tee näin kaikille mustekaloille.
Kuumenna öljy paistinpannussa (noin 3 cm kerros) kuumaksi (noin 180-asteiseksi).
Kypsennä leivitetyt mustekalat öljyssä molemmin puolin kullanruskeiksi. Valuta renkaat talouspaperin päällä.
Tarjoa mustekalat heti paprikakastikkeen tai aiolin ja sitruunalohkojen kera.
Ota jäiset mustekalat sulamaan jääkaappiin edellisenä iltana.
Mittaa jauhot ja mausteet paperipussiin.
Painele mustekalat talouspaperilla. Pane muutama rengas pussiin, ravistele ja nosta leikkuulaudalle odottamaan. Tee näin kaikille mustekaloille.
Kuumenna öljy paistinpannussa (noin 3 cm kerros) kuumaksi (noin 180-asteiseksi).
Haluatko jatkaa lukemista?
Olet lukenut kaikki maksuttomat juttusi tämän viikon osalta.
Tilaa MT Digi maksutta käyttöösi kahdeksi viikoksi.
Jos olet jo tilaaja, pääset lukemaan koko jutun kirjautumalla sisään.
Haluatko jatkaa lukemista?
Olet kirjautunut palveluun tunnuksella, jolla ei ole käyttöoikeutta tähän sisältöön. Jos haluat jatkaa tilaajille tarkoitettujen juttujen lukemista, voit tehdä uuden tilauksen.