Chiliset jättikatkaravut
Alkuruoka, Kala, Kodin juhlat
Sanne Katainen
Tarjoa marinoitujen katkarapujen kanssa dipiksi aiolia ja tuoretta patonkia.
Chiliset jättikatkaravut
4 annostaAinekset- 24 jättikatkaravunpyrstöä
Marinadi- 2 dl oliiviöljyä
- ½ sitruunan mehu
- 4 valkosipulinkynttä hienonnettuna
- 1—2 punaista chiliä hienonnettuna (siemenet pois)
- 2 tl suolaa
- 1 tl mustapippuria
- ½ tl savustettua paprikajauhetta
ValmistusohjeSulata pakastetut ravut ja kuivaa ne talouspaperilla.
Sekoita kaikki marinadin ainekset keskenään.
Sekoita marinadi rapujen joukkoon, peitä kulho ja anna maustua mieluiten yön ajan.
Grillaa rapuja kuumassa grillissä tai uunivastusten alla muutama minuutti molemmin puolin.
Dippaa ravunlihat pyrstöstä kiinni pitäen aioliin ja nauti alkuruokana.
Sulata pakastetut ravut ja kuivaa ne talouspaperilla.
Sekoita kaikki marinadin ainekset keskenään.
Sekoita marinadi rapujen joukkoon, peitä kulho ja anna maustua mieluiten yön ajan.
Grillaa rapuja kuumassa grillissä tai uunivastusten alla muutama minuutti molemmin puolin.
Dippaa ravunlihat pyrstöstä kiinni pitäen aioliin ja nauti alkuruokana.
Haluatko jatkaa lukemista?
Olet lukenut kaikki maksuttomat juttusi tämän viikon osalta.
Tilaa MT Digi maksutta käyttöösi kahdeksi viikoksi.
Jos olet jo tilaaja, pääset lukemaan koko jutun kirjautumalla sisään.
Haluatko jatkaa lukemista?
Olet kirjautunut palveluun tunnuksella, jolla ei ole käyttöoikeutta tähän sisältöön. Jos haluat jatkaa tilaajille tarkoitettujen juttujen lukemista, voit tehdä uuden tilauksen.