Resepti

Chiliset jättikatkaravut

Sanne Katainen
Tarjoa marinoitujen katkarapujen kanssa dipiksi aiolia ja tuoretta patonkia.

Chiliset jättikatkaravut

4 annostaAinekset
  • 24 jättikatkaravunpyrstöä
Marinadi
  • 2 dl oliiviöljyä
  • ½ sitruunan mehu
  • 4 valkosipulinkynttä hienonnettuna
  • 1—2 punaista chiliä hienonnettuna (siemenet pois)
  • 2 tl suolaa
  • 1 tl mustapippuria
  • ½ tl savustettua paprikajauhetta
Valmistusohje

Sulata pakastetut ravut ja kuivaa ne talouspaperilla.

Sekoita kaikki marinadin ainekset keskenään.

Sekoita marinadi rapujen joukkoon, peitä kulho ja anna maustua mieluiten yön ajan.

Grillaa rapuja kuumassa grillissä tai uunivastusten alla muutama minuutti molemmin puolin.

Dippaa ravunlihat pyrstöstä kiinni pitäen aioliin ja nauti alkuruokana.

Arvioi resepti:
Katso myös nämä reseptit