Resepti

Villiyrttinen mustikka-­vihersalaatti

Sanne Katainen
Mustikka-vihersalaatti kootaan lilalle kiinankaali-retikkapedille.

Villiyrttinen mustikka-­vihersalaatti

Ainekset
  • kotimaista baby-pinaattia ja sekalaista vihersalaattia
  • höyrytettyä parsakaalia
  • ituja
  • kurkkua, retikkaa, pikkutomaatteja
  • pensasmustikoita
Kastike
  • kuivattuja villiyrttejä (esimerkiksi poimulehteä, nokkosta, voikukan lehteä, maahumalaa, villiminttua)
  • 4–6 rkl oliiviöljyä
  • 1 tl ruususuolaa
Valmistusohje

Pilko ja sekoita salaatin ainekset. Murskaa villiyrtit ja sekoita ne ja suola öljyyn. Valuta kastike salaatin päälle.

Ohje: Tuuli Lovén

Arvioi resepti:
Katso myös nämä reseptit