Resepti

Puolukka-talkkunahyve

Sanne Katainen
Voit käyttää talkkunahyveeseen puolukan sijaan myös muita pakastemarjoja.

Puolukka-talkkunahyve

6 annostaAinekset
  • 2 ½ dl puolukoita (pakaste tai tuore)
  • 1 prk (250 g) maitorahkaa
  • 1 dl talkkunajauhoja (ei puurotalkkuna)
  • ½ dl sokeria
  • 2 dl vispikermaa
  • (mintunlehtiä)
Valmistusohje

Ota ½ desiä puolukoita syrjään koristelua varten. Soseuta loput puolukat.

Mittaa kulhoon rahka, talkkuna, sokeri ja puolukkasose. Sekoita. Vatkaa kerma vaahdoksi ja kääntele rahkaseoksen joukkoon. Anna tekeytyä jääkaapissa vähintään tunti. Ennen tarjoamista koristele lopuilla puolukoilla ja halutessasi mintunlehdillä.

Arvioi resepti:
Katso myös nämä reseptit