Resepti

Särkispagetti

Jaana Kankaanpää
Kotimaisesta särkisäilykkeestä valmistuu nopeasti herkullinen kastike spagetille.

Särkispagetti

2–3 annostaAinekset
  • 200 g spagettia
  • 2 l vettä
  • 1 rkl suolaa
  • Kastike
  • 1 rkl voita
  • 1 sipuli
  • 1 valkosipulinkynsi
  • 2–3 lehtikaalin lehteä
  • 1 tl viherpippureita
  • 1 dl spagetin keitinvettä
  • 3 rkl Koskenlaskija-ruokaa
  • 1 prk Järki-särkeä, savustettu&valkosipuli
  • 2 rkl tillisilppua
Valmistusohje

Keitä spagetti suolalla maustetussa vedessä kypsäksi. Kuutioi kuorittu sipuli ja valkosipulinkynsi. Poista lehtikaalista paksu keskiruoto ja suikaloi lehdet. Kuullota sipulit ja lehtikaalit pannulla voissa. Lisää pannulle spagetin keitinlientä, sulatejuustoa sekä murskatut viherpippurit. Keitä hetki ja sekoita joukkoon särkivalmiste liemineen. Kuumenna ja mausta tillillä. Nostele kastike kypsän spagetin joukkoon.

Arvioi resepti:
Katso myös nämä reseptit