Marjapilvi - Reseptit - Maaseudun Tulevaisuus
Resepti

Marjapilvi

Sanne Katainen
Pakastimeen säilötyistä kesän marjoista saat muutamassa minuutissa herkullisen jälkiruuan.

Marjapilvi

4–5 annostaAinekset
  • noin 300 g pakastemarjoja (mansikka-vadelma-herukkaseosta)
  • ¾ dl sokeria
  • 1 tl vaniljasokeria
  • 2 kananmunanvalkuaista
Valmistusohje

Kumoa liki jäiset marjat tehosekoittimen kulhoon. Hienonna marjat heti, etteivät ne ehdi sulaa. Lisää mukaan sokerit ja valkuaiset. Anna koneen käydä, kunnes seoksesta tulee tasaista ja kuohkeaa.

Jaa herkku annosmaljoihin ja tarjoile heti.

Vinkki! Jos marjapilveä jää, pakasta se ja tarjoa myöhemmin jäädykkeenä. Käytä keltuaiset vaikka broilerivuoan täytteeseen.

Arvioi resepti:
Katso myös nämä reseptit