Resepti

Hedelmäinen tuorepuuro

Sanne Katainen
Saat tuorepuuroon vaihtelua valitsemalla erilaisia hedelmiä, vilja­laatuja ja pähkinöitä.

Hedelmäinen tuorepuuro

4 annostaAinekset
  • 2 mandariinia
  • ½ banaani
  • 3 dl maustamatonta jogurttia
  • noin 3 dl kaurahiutaleita
  • ½ dl kaura- tai ruisleseitä
  • ½ dl pähkinä- tai mantelirouhetta
  • 1 rkl sokeria
Lisäksi
  • 2 mandariinia
Valmistusohje

Kuori ja paloittele hedelmät. Nosta kulhoon ja lisää jogurtti. Soseuta sauvasekoittimella. Lisää muut aineet ja sekoita tasaiseksi. Nosta jääkaappiin tekeytymään yön yli.

Kuori mandariinit ja leikkaa kalvottomiksi. Tarjoa palat tuorepuuron kanssa.

Vinkki: Tuorepuuro sopii kiireiseen aamuun, sillä se valmistetaan jääkaappiin tekeytymään jo edellisenä iltana. Kaurahiutaleiden määrä riippuu käyttämiesi hiutaleiden nesteensidontakyvystä. Jos puurosi tuntuu liian löysältä parin tunnin tekeytymisen jälkeen, niin lisää ½–1 dl hiutaleita.

Arvioi resepti:
Katso myös nämä reseptit