Perunacurry - Reseptit - Maaseudun Tulevaisuus
Resepti

Perunacurry

Sanne Katainen
Perunacurry on maukas talvinen kasvisruoka tai lisäke.

Perunacurry

2 hengelleAinekset
  • 3–5 hyvin pestyä perunaa ­(yleisperuna)
  • 1 kuorittu palsternakka
  • noin perunan kokoinen pala ­kuorittua juuriselleriä
  • 1 sipuli
  • 3 valkosipulinkynttä
  • peukalonpään kokoinen pala raastettua inkivääriä
  • 1 tl juustokuminaa
  • 2 tl garam masala -mausteseosta
  • 1 tl curryjauhetta
  • 1 sitruunan mehu
  • 1–2 tl suolaa
Paistamiseen
  • 3 rkl kookosöljyä
Valmistusohje

Kuutioi ja paloittele raaka-aineet. Kuumenna öljy pannulla ja kuullota raaka-aineet miedolla lämmöllä kymmenisen minuuttia. Lisää mausteet.

Pyörittele hetki, lisää lopuksi sitruunamehu. Anna hautua vielä tuokio ennen tarjoilua.

Ohje: Tiina Aalto ja Mikko Kivelä

Arvioi resepti:
Katso myös nämä reseptit