Ruoka

Söin täällä: Korpihilla tarjoaa kuumaa lempeä Riisitunturin reunalla

Ruoka 20.03.2017

Kahvila Korpihilla on romanttinen keidas Riisitunturin kansallispuiston kupeessa. Itseään voi virkistää vaikkapa Kuuma lempi -juomalla.


Korpihillassa nauttivat niin silmät kuin suukin.

Riisin rykäsyn hiihtolenkiltä tullessa ei odota päätyvänsä ruusuilla ja pitseillä koristeltuun kahvilaan, mutta sellainen on Korpihilla.

Ritva Kokon Tolvan vanhaan kouluun perustama yritys tarjoaa romanttisen taukopaikan retkeilijälle Riisitunturin kansallispuiston reunalla. Koulun salit ja luokat on tapetoitu erivärisin ruusutapetein ja ruusuja on maalattu jopa pönttöuunien kupeisiin.

Lounasta täällä ei saa, mutta itseään voi virkistää esimerkiksi Kuuma lempi -juomalla, joka sisältää kuusenkerkän ja hillanlehtien lisäksi väinönputkea. Sen kuulemma lisää eroottista halua. Maku on uusi ja miellyttävä. Kumppani ottaa teetä.

Syötäväksi valitsemme vohvelin, jonka päälle saa kermavaahtoa ja lakkahyytelöä, sekä tänään leivottua omenatorttua. Tortun kostukkeena on kahvirommisiirappia. Kummatkin herkullisia. Suolaisena vaihtoehtona olisi poropiiras, mutta sen hintakin on melko suolainen, joten se saa jäädä.

Näillä eväillä jaksaa rykäistä ladun loppuun.

Holtinojantie 5, Posiowww.korpihilla.fi

Aiheeseen liittyvät artikkelit