Ruoka

Ruistislaamo Kyrö Distillery alkaa valmistaa käsidesiä Isossakyrössä

Alkoholinkulutus on vähentynyt, kun osa baareista on suljettu. Tuotantokapasiteettia vapautuu tähän, selvittää Mikko Koskinen.
Riitta Mustonen
Koska käsidesistä on pulaa ja alkoholin kysyntä ravintoloihin vähenee, Kyrö Distillery on päättänyt aloittaa käsidesin tuotannon.

Kyrö Distillery aloittaa käsidesin valmistamisen Isonkyrön vanhassa meijerissä torstaina.

"Käsien desinfiointiaineesta on maailmanlaajuisesti huutava pula. Olemme tehneet kaikkemme, jotta tuotanto saatiin nopeasti pystyyn", sanoo Kyrön brändijohtaja Mikko Koskinen.

MT PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Tilaajana luet tämän ja kaikki muut koko Suomea kiinnostavat jutut. Tilaa nyt!
Tilaa MT Digi 9,90 €/kk
Jos olet jo tilaaja, pääset lukemaan koko jutun kirjautumalla sisään.
MT PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Olet kirjautunut palveluun tunnuksella, jolla ei ole käyttöoikeutta tähän sisältöön. Jos haluat jatkaa tilaajille tarkoitettujen juttujen lukemista, voit tehdä uuden tilauksen.
Tilaa MT Digi
Aiheeseen liittyvät artikkelit

Missä tomaatit, närpiöläisravintola?

Koronakriisin aikana sormi ei saa mennä suuhun: Näin hedelmäpussi aukeaa lipaisematta

"Vienti on maraton, ei pikamatka" – elintarvikkeiden viranomaisvaatimusten selvittäminen vie aikaa

Ravintolat sulkevat, varastot tyhjiksi – possua ja nautaa alennuksessa helsinkiläisessä marketissa