Ruoka

Suomalainen hunaja kiinnostaa Etelä-Koreassa

Laatu tai maine ei riitä markkinavalteiksi Etelä-Koreassa. Kuluttajille täytyy kertoa, hunajalla terveysvaikutuksia.
Jarkko Sirkiä
Luonnonkukkahunaja alkaa olla Etelä-Koreassa harvinaista herkkua. Kuvassa suomalainen mehiläinen keräämässä mettä.

Suomalainen luonnonkukkahunaja voisi olla 50 miljoonan asukkaan Etelä-Koreassa samanlainen menetystuote kuin ksylitoli, In-Seon Hwan sanoo. Hänen kotimaassaan Suomella on hyvä maine, joten Made in Finland -tunnuslauseesta kannattaisi ottaa kaikki irti.

"Suomi edustaa eteläkorealaisille muun muassa vapautta ja stressittömyyttä", Hwang kertoi hunajan ja mehiläistuotteiden vientiseminaarissa Helsingissä.

MT PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Tilaajana luet tämän ja kaikki muut koko Suomea kiinnostavat jutut. Tilaa nyt!
Tilaa MT Digi 9,90 €/kk
Jos olet jo tilaaja, pääset lukemaan koko jutun kirjautumalla sisään.
MT PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Olet kirjautunut palveluun tunnuksella, jolla ei ole käyttöoikeutta tähän sisältöön. Jos haluat jatkaa tilaajille tarkoitettujen juttujen lukemista, voit tehdä uuden tilauksen.
Tilaa MT Digi
Aiheeseen liittyvät artikkelit

Sentään jotain positiivista koronan keskellä: Hurja kysyntä yllätti niin rajusti, että Suomen suurin pastavalmistaja on ottanut käyttöön jopa yövuorot

Broileri vahvistaa asemaansa suomalaisten ruokapöydissä – joka kolmas syöty lihakilo on broileria

Jauhelihakastike perunamuusilla osoittautuu edulliseksi ratkaisuksi – vatsa täyteen hintaan euro ja kymmenen senttiä

Pääsiäisen ikuisuuskysymys ruokakaupassa: Riittääkö kotimainen lammas?