Ruoka

Ruokakirja ravistelee käsitystä laadusta: "Se on muutakin kuin puhtaus tai toimiva kylmäketju"

Tuore kirja pyrkii laajentamaan ruuan laatukriteereitä. Mukana ovat muun muassa maku sekä tuotannon oikeudenmukaisuus tuottajille ja kuluttajille.
Patrik Pelkonen
Laiduntavat naudat ovat maaperän kuntoa ylläpitävän viljelyn tukijalka.

Kaikki tietävät, että suomalainen ruoka on puhdasta. Mitä se oikeastaan tarkoittaa? Puhtauden määritelmä on kaikkea muuta kuin yksiselitteinen.

MT PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Tilaajana luet tämän ja kaikki muut koko Suomea kiinnostavat jutut. Tilaa nyt!
Tilaa MT Digi 9,90 €/kk
Jos olet jo tilaaja, pääset lukemaan koko jutun kirjautumalla sisään.
MT PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Olet kirjautunut palveluun tunnuksella, jolla ei ole käyttöoikeutta tähän sisältöön. Jos haluat jatkaa tilaajille tarkoitettujen juttujen lukemista, voit tehdä uuden tilauksen.
Tilaa MT Digi
Aiheeseen liittyvät artikkelit

Keliakialiitto huolissaan, miten keliakiaa sairastavien lasten kouluruokailu nyt hoituu

Sentään jotain positiivista koronan keskellä: Hurja kysyntä yllätti niin rajusti, että Suomen suurin pastavalmistaja on ottanut käyttöön jopa yövuorot

Broileri vahvistaa asemaansa suomalaisten ruokapöydissä – joka kolmas syöty lihakilo on broileria

Jauhelihakastike perunamuusilla osoittautuu edulliseksi ratkaisuksi – vatsa täyteen hintaan euro ja kymmenen senttiä