Pääsiäisen ikuisuuskysymys ruokakaupassa: Riittääkö kotimainen lammas? - Ruoka - Maaseudun Tulevaisuus
Ruoka

Pääsiäisen ikuisuuskysymys ruokakaupassa: Riittääkö kotimainen lammas?

Bestsellerit ovat S-ryhmäln ruokakaupoissa tänäkin vuonna perinteisiä pääsiäisherkkuja. Grillaaminen korostuu kevään edettyä.
Jarno Mela
Koronatilanne näkyy ruokakaupan eri ketjuissa niin, että asiakkaat käyvät kaupassa harvemmin kuin normaalisti mutta ostavat enemmän kerralla. Karitsanlihaa oli monipuolisesti tarjolla Helsingin Munkkivuoren K-Supermarketissa.

SOK:n kaupallinen johtaja Ilkka Alarotu kertoo, että kotimaista luomukaritsaa on myynnissä (pakasteena) kaikissa Prismoissa, S-marketeissa ja Food Market Herkuissa. Sen myyntiä on laajennettu ja nostettu viime vuosina vuosi vuodelta hyvällä yhteistyöllä Tammisen kanssa.

MT PLUS
Lue vapaasti kaikki MTPLUS-artikkelit!
Jos olet jo tilaaja, kirjaudu sisään.
Sulje banneri
MT PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Tilaajana luet tämän ja kaikki muut koko Suomea kiinnostavat jutut. Tilaa nyt!
Tilaa MT Digi 9,90 €/kk
Jos olet jo tilaaja, pääset lukemaan koko jutun kirjautumalla sisään.
MT PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Olet kirjautunut palveluun tunnuksella, jolla ei ole käyttöoikeutta tähän sisältöön. Jos haluat jatkaa tilaajille tarkoitettujen juttujen lukemista, voit tehdä uuden tilauksen.
Tilaa MT Digi
Aiheeseen liittyvät artikkelit

Koronasulku pani maaseudun ruokayrittäjät keksimään uutta – "Tuli tilaa luovuudelle"

Mikko Kärnä haluaa poistaa alle 5,5 -prosenttisilta oluilta alkoholiveron: "Suomen ensimmäiset panimot perustettiin aikanaan juoppouden poistamiseksi"

Somemyrsky taivutti Oululaisen – Reissumies-eväsleivän sianliha vaihtuu saksalaisesta kotimaiseksi

Palkittu elintarvikealan yritys on kymmenkertaistanut työntekijöidensä määrän seitsemässä vuodessa – "Luomulle ja luonnontuotteille on oikeasti kysyntää"