Vieraanvaraisuus on sallittua korona-aikanakin, mutta muista nämä ohjeet, kun järjestät tarjoilua maatilalla kävijöille - Ruoka - Maaseudun Tulevaisuus
Ruoka

Vieraanvaraisuus on sallittua korona-aikanakin, mutta muista nämä ohjeet, kun järjestät tarjoilua maatilalla kävijöille

Kun maatilalle tulee urakoitsija, hänelle tarjotaan yleensä ainakin kahvit. Kevään edetessä termarin voi viedä vaikka pellon laidalle, jos sisälle ei halua päästää vieraita.
Laura Riihelä
Muffinit sopivat hyvin koronakahveille.

Moni miettii, voiko korona-aikana tarjota maatilalla käyville urakoitsijoille tai työmiehille kahvia tai ruokaa. Ja miten tarjoilu olisi viisasta hoitaa.

MT PLUS
Lue vapaasti kaikki MTPLUS-artikkelit!
Jos olet jo tilaaja, kirjaudu sisään.
Sulje banneri
MT PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Tilaajana luet tämän ja kaikki muut koko Suomea kiinnostavat jutut. Tilaa nyt!
Tilaa MT Digi 9,90 €/kk
Jos olet jo tilaaja, pääset lukemaan koko jutun kirjautumalla sisään.
MT PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Olet kirjautunut palveluun tunnuksella, jolla ei ole käyttöoikeutta tähän sisältöön. Jos haluat jatkaa tilaajille tarkoitettujen juttujen lukemista, voit tehdä uuden tilauksen.
Tilaa MT Digi
Aiheeseen liittyvät artikkelit

Atrian logo menee uusiksi – brittiläisen toimiston kanssa tehty uudistus alkaa näkyä kuluttajille elokuusta lähtien

Korona peruutti ruokamessuja maailmalla, Food from Finland siirtyi webinaareihin

Peltiruoka sopii etäpäivään ja ison porukan ruokkimiseen

Ruissalon Maininki -ravintola Turussa avautui ensin Netflixin miljoonille katsojille – ja maanantaina ruokailijoille